Loopbaancoach Delft, is dit waar jij naar op zoek bent? Zou je graag hulp willen krijgen met het vinden van een goede baan of van de juiste opleiding en daar goed doorheen komen? Dan ben je hier op het juiste adres. Hier krijg je de mogelijkheid om samen aan het werk te gaan om jou carrière goed te laten verlopen. je zult eerst samen een kennismakingsgesprek maken om elkaar te ontmoeten en te bespreken wat je doelen zijn. heb je nog geen doel voor ogen dan is dit niet erg want ook hierbij zal je hulp krijgen. Tijdens het gesprek zal je verschillende vragen krijgen om er een beetje achter te komen hoe jij bent en hoe jij over dingen denkt om de juiste baan of opleiding te vinden bij jou. heb je erg veel moeite of durf je niet om bij een baan te solliciteren dan zul je hier ook hulp bij krijgen. Je zult tijdens deze gesprekken er achter komen wat je echt leuk vind om veel plezier in je werk of opleiding te krijgen.

Vind je balans tussen werk en je privé leven.

Ben je  momenteel op zoek naar een baan of heb je al een baan maar heb je moeite dit te combineren met je privé leven? Dan zal loopbaancoach Delft je hierbij helpen. Ze zullen samen met je aan tafel zitten om mogelijkheden door te nemen dat jou helpt. Ook leer je zelfstandiger te worden om zelf de oplossingen hiervoor te kunnen vinden. De bedoeling is om zelf met ideeën te komen voor oplossing voor het balans tussen je werk en je privé leven. Ben je bijvoorbeeld een alleenstaande moeder met kinderen en is dit moeilijk voor je om dit te combineren met werk? Dan zal Maaike Taconis je ook hierbij helpen met het zoeken van verschillende mogelijkheden om het balans hiervan te verbeteren en daardoor je leven een stukje rustiger te maken.

Visie en resultaat van een coach.

De visie van loopbaancoach Delft is erg duidelijk en helder. Ze proberen je te helpen om je doelen te bereiken en op die manier je leven een stukje makkelijker te maken. Het zal dan ook in 4 stappen te werk gaan. Jullie gaan eerst samen de basis leggen om een goed beeld over je leven te hebben. Daarna naar jouw voorkeur verschillende mogelijkheden bekijken wat bij jou past. Daarna zullen jullie samen actie ondernemen en mag het resultaat er zijn

Loopbaancoach Delft, een goede mogelijkheid voor jou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *