Poppenkast theater op locatie

Vier je binnenkort de verjaardag van je kleintje? Kies eens voor iets anders dan een zwembadfeestje door een poppenkast theater op locatie in te huren. Samen met de kast en de poppen zelf zullen er één à vier acteurs aanwezig zijn. Deze personen spelen de poppen en zorgen ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven hebben. Om het geheel nog magischer te maken kan je ervoor zorgen dat de kids de acteurs nooit te zien krijgen, maar alleen de poppen. Ga voor een verjaardag die jouw kind bijblijft door een poppenkast theater op locatie in te huren!

 

Mogelijkheden van een poppenkast theater op locatie

Als klant bepaal jij de vormgeving van de poppenkast zelf. Heeft je kind een favoriet sprookje, film of verhaal? Laat deze dan door de acteurs uitbeelden. Een geliefde film die vaak wordt gekozen is bijvoorbeeld Frozen. Kies zelf een scène die je graag uitgebeeld zou zijn of geef aan hoe lang de poppenkast ongeveer moet duren. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om meerdere kleine verhalen uit te beelden. De acteurs zorgen ervoor dat de juiste poppen meegebracht worden en dat er telkens een bijpassende achtergrond in de poppenkast zit. De prijs van een poppenkast theater op locatie is geheel afhankelijk van de locatie, het aantal acteurs, het aantal verhalen en de tijdsduur. Voor informatie kan je contact opnemen met het desbetreffende bedrijf.

 

Poppenkast theater op locatie regelen

Overtuigd? Breng dan een bezoekje aan de website van het bedrijf en neem contact op met een van de medewerkers. Zij zullen aangeven of de gewenste dag en tijd nog beschikbaar is. Tijdens dit contactmoment is het tevens mogelijk om te vragen of bepaalde verhalen of sprookjes mogelijk zijn. Wanneer een bepaald verhaal enorm gewenst is kan het bedrijf ervoor kiezen om ook deze poppen aan te schaffen. Dit kan wel voor een hogere prijs aan het eind zorgen. Wacht niet langer en laat de dromen van je kind uitkomen door een poppenkast theater op locatie te regelen!

Wat is poppenkast theater op locatie?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *