bank opvullen

Heb je een oude bank staan die in principe nog prima is, maar wel een beetje ingezakt? Dan is het natuurlijk vreselijk zonde om hem weg te gooien en een nieuwe te kopen. Vrijwel alle kussens op een bank hebben ritsen waardoor je bij de vulling kunt, en zo kun je dus heel gemakkelijk zelf je bank opvullen. De prijs daarvan hangt een beetje af van wat voor type vulling je wilt hebben en hoe vol je de kussens wilt, maar het is vergelijke met het kopen van een nieuwe bank natuurlijk super voordelig. En het mooie is: Al die soorten kussen vulling kun je gewoon online kopen. Er zijn diverse webshops die kussen vulling verkopen waarmee je zelf je bank opvullen kunt, en je hebt altijd keuze uit diverse materialen.

Zelf je luxe bank opvullen met goede kwaliteit vulling

Als je een vrij luxe en dure bank hebt en je wilt hem echt op een mooie manier opvullen dan kun je beter voor een duurdere variant vulling gaan, zoals polyester/polydons. Dit kost je ongeveer €19 per kilo, en dat is natuurlijk alsnog niet veel. Je hebt namelijk voor een gehele bank slechts (maximaal) enkele kilo’s nodig, zeker als hij nog niet volledig is ingezakt. Vaak is een beetje extra vulling in alle kussens al meer dan genoeg om er weer lekker op te kunnen zitten. Zelf je bank opvullen met deze vulling die je online koopt is dus niet alleen heel makkelijk, maar ook erg betaalbaar.

Zelf kussens of knuffels maken met polyester vulling

Natuurlijk kun je dit soort kussen vulling waarmee je je bank opvullen kunt ook gebruiken voor andere doeleinden. Mensen die zelf kussens of knuffels maken gebruiken het bijvoorbeeld veel. Het is nu eenmaal een relatief goedkoop materiaal waarmee je echt alle kanten op kunt. Bovendien is het wasbaar en dus makkelijk schoon te maken. Sommige vullingen zijn zelfs anti-allergeen, wat ideaal is voor mensen die last hebben van een huisstofmijt-allergie.

Hoe kun je zelf je bank opvullen?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *