Marmoleum Breda

Wie een nieuw huis heeft gekocht, wil dat huis natuurlijk voorzien van een nieuwe passende vloer. Besloten wordt om te kiezen voor marmoleum. Het is niet mogelijk om het marmoleum zelf leggen, dus moet er op zoek worden gegaan naar een bedrijf dat de woning kan voorzien vann een marmoleum vloer. Gelukkig wordt er snel een bedrijf gevonden. Besloten wordt om contact op te nemen met Marmoleum Breda. Dit bedrijf weet hoe ze een klassiek of eigentijds interieur van een passende vloer kunnen voorzien. Ook mensen die kiezen voor een harde vloer, een PVC vloer, een kunsstofvloer, een gietvloer of een epoxyvloer kunnen contact opnemen met Marmoleum Breda.

 Stijlvolle marmoleum vloeren misstaan niet in huizen

Niet iedereen weet dat de term ‘marmoleum’ is begonnen als merknaam voor linoleum vloeren. Tegenwoordig is marmoleum geen linoleum vloer. Het is een vloer die volledig bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Voorbeelden van natuurijke bestanddelen zijn jutte, hars, kurk en lijnzaadolie. De combinatie van die natuurlijke bestanddelen maakt van marmoleum een ijzersterk materiaal. Op zoek naar een slijtvaste vloer? Overweeg dan om te kiezen voor marmoleum. Niet voor niets wordt marmoleum toegepast in sportscholen, scholen en kantines. Een marmoleum vloer is echter ook een stijlvolle vloer. Je ziet deze vloeren dus ook steeds vaker in huizen. Daar misstaan deze mooie vloeren zeker niet.

Bijzondere eigenschappen van marmoleum vloeren

Dat er steeds vaker wordt gekozen voor marmoleum vloeren is niet verwonderlijk. Deze vloeren hebben namelijk bijzondere eigenschappen. Zo hebben ze de eigenschap dat ze vuilwerend en stofwerend zijn. Deze vloeren hebben de bijzondere eigenschap dat ze antistatisch zijn. Vuil en stof hechten zich dus veel minder snel aan deze vloeren. Marmoleum vloeren zijn dus bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Door hun huis te voorzien van een marmoleum vloer hebben ze ongetwijfeld veel minder last van hun allergieën. Een marmoleum vloer is ook milieuvriendelijk. Immers, de vloer bestaat uitsluitend uit milieuvriendelijke bestanddelen. De meeste bestanddelen kunnen ook nog worden gerecycled.

 

Een mooie marmoleum vloer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *