Rituele baden

Vanuit diverse culturen zijn rituele baden naar Nederland gekomen, en we zien steeds neer de kracht ervan in. De meeste mensen zetten rituele baden in om hun energieveld te reinigen of een bepaalde, specifiek element aandacht te geven. Rijkdom bijvoorbeeld, of liefde. Door aan een bad met water bepaalde oliën of kruiden toe te voegen kun je verschillende effecten bereiken, waaronder natuurlijk de meest belangrijke, namelijk ontspanning. Echter, echte rituele baden met de juiste combinatie aan kruiden kunnen ook heel veel betekenen voor je energiesysteem. Niet voor niets zijn er zoveel landen en culturen die heel veel aandacht besteden aan het samenstellen van de kruiden voor deze baden, en die de kracht ervan inzien. Hier in het Westen mag dit principe nog wel wat meer aandacht krijgen. Gelukkig zijn er steeds meer spirituele winkels die speciale oliën en kruidenmengels verkopen om dit soort baden te bereiden. Deze komen altijd met een duidelijke omschrijving van het doel van de mix, en een gebruiksaanwijzing.

Rituele baden werken goed tegen negativiteit

Mensen die veel tegenslag of negativiteit in hun leven ondervinden hebben de meeste baat bij rituele baden. Negativiteit trekt namelijk negativiteit aan, en dus bevinden ze zich vaak een een spiraal naar beneden. De speciale kruidenmengsels van dit soort baden zorgen ervoor dat er iets verandert in je energiesysteem, en dat je die negativiteit makkelijker los kunt laten. Het beladen randje gaat er als het ware vanaf. Mensen voelen zich door dit soort rituele baden weer opgeladen en hebben het gevoel er weer tegenaan te kunnen. De negatieve energieën zijn uit hun aura verdwenen en ze voelen zich stukken lichter.

De kracht van een ritueel bad versterken

Als je af en toe een ritueel bad wilt nemen en je wilt de werking ervan nog eens flink versterken, dan kun je ook bepaalde spirituele kaarsen aanschaffen. Als je deze brandt gedurende de tijd dat je een bad neemt en je doet de rest van de lampen uit is het positieve effect op je energiesysteem nog groter.

Wat kunnen rituele baden voor je betekenen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *