kindertandarts rotterdam

Is jouw kind doodsbang voor de tandarts? Of wil je jouw kleine voorzichtig kennis laten maken met de mondzorg? Dan is een kindertandarts in Rotterdam wellicht iets voor jou! Een kindertandarts is eigenlijk precies hetzelfde als een gewone tandarts, maar het concept wordt net iets anders vormgegeven. Met name de omgeving zijn volledig op kinderen ingericht om ze een vertrouwd en speels gevoel te geven. Geen saaie en lege ruimtes, maar ruimtes gevuld met vrolijke posters en vriendelijke medewerkers. Bij een kindertandarts in Rotterdam ben je altijd aan het juiste adres!

 

Hoe werkt een bezoek aan een kindertandarts in Rotterdam?

Net als bij een ‘gewone’ tandarts maak je bij de kindertandarts in Rotterdam ook gewoon van tevoren een afspraak. Bij aankomst kan je plaatsnemen in de wachtruimte. Deze wachtruimte is gevuld met leuke tijdschriften, spelletjes en nog veel meer! Zo voelen zowel jij en je kind op je gemak. Wanneer de tandarts jullie naar binnen roept mag je de wachtruimte verlaten. Net als de wachtruimte is ook de kamer waar de tandarts zich in bevindt vrolijk aangekleed. Geen saaie witte muren, maar gezelligheid! Enge werkapparaten zijn verborgen zodat je kind zich nergens zorgen over hoeft te maken. Na de afspraak mag het kind altijd nog een klein cadeautje uit de grabbelbak meenemen. Als beloning voor het goede werk! Op deze manier probeert een kindertandarts in Rotterdam de tandarts minder eng te maken.

 

Afspraak bij een kindertandarts in Rotterdam

Ben je al overtuigd? Plan dan nu je eerste afspraak in bij de kindertandarts in Rotterdam. De contactinformatie zijn te vinden op de website van de desbetreffende tandartspraktijk. Maak een afspraak door te bellen of te mailen. Wanneer je wil is het natuurlijk ook mogelijk om een proefafspraak in te plannen. Zo kan je kennis maken met de kindertandarts in Rotterdam zonder dat je ergens aan vast zit. Wie weet zitten jij en je kleine binnenkort wel vrolijk te wachten in de gezelligste tandartspraktijk van Rotterdam!

Wat doet een kindertandarts in Rotterdam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *